VarioCooking Center

De kracht van het VarioCooking Center zit in de flexibiliteit. Twee bereidingen tegelijk en na een korte schoonmaakactie de volgende bereiding. Braden, bakken, stomen, stoven of frituren. Het getalenteerde toestel vervangt conventionele apparatuur, zoals kookketels, braadpannen en friteuses. Dit zorgt voor een significante besparing in ruimte, tijd, elektriciteit, water, … en geeft u flexibiliteit in uw dagelijkse taken.

VarioCooking Control, de ingebouwde kookintelligentie, ondersteunt u perfect bij uw dagelijks werk en neemt vervelende routineklusjes, zoals het voortdurend regelen van de temperatuur en het controleren, eenvoudig van u over. Stoofvlees, pasta’s, gefrituurde producten, soepen of nagerechten – met één druk op de knop geeft u voor het betreffende product aan wat het gewenste resultaat moet zijn, zoals de bruiningsgraad – van licht tot donker – en de mate van gaarheid – van rosé tot doorbakken.

In slechts 2 minuten bereikt de pan een temperatuur van 200°C. De hitte blijft constant, ook als u de pan met grote hoeveelheden koude producten vult. U kookt wel 4 keer zo snel, zonder lange wachttijden.

Dankzij de VarioDose, de geïntegreerde watertoevoer, kunt u de pan tot op de liter precies met water vullen. Hierdoor bespaart u tijd en u hoeft niet meer te controleren. Door de geïntegreerde waterafvoer kunt u het water laten weglopen zonder de pan te hoeven optillen of verplaatsen. Dit voorkomt brandwonden, en het apparaat kan worden opgesteld zonder dat er een afvoergoot aanwezig hoeft te zijn.

VarioCookingControl® is met onder andere de kernthermometer in staat de temperatuur uiterst precies te regelen en biedt u een perfect resultaat. Hiermee creëert u aanvullende productiecapaciteit en kunt u zich overdag aan andere taken wijden, zoals huisgemaakte bijgerechten en nagerechten.

variocookingcenter