Vacuümsystemen

In elke professionele keuken hoort een vacuümmachine voor het vacuüm verpakken van vlees, vis en groenten. Een absolute must voor sous-vide koken. Vacuüm verpakken verlengt de houdbaarheid; zorgt voor kwaliteit en voorkomt dat producten uitdrogen.

Het ontwikkelen en produceren state-of-the-art vacuümverpakkingsmachines is de specialiteit van Henkelman. Dankzij de voorsprong in vacuümtechnologie onderscheiden ze zich door het breedste en meest gevarieerde programma voor het vacuümverpakken van voeding en andere producten. De vacuümmachines combineren een strak en functioneel design met optimaal bedieningsgemak en een lange levensduur. Installeren is een kwestie van ‘plug & pack’ en dankzij de uitgekiende constructie is een goede hygiëne altijd gewaarborgd.

Met de nieuwe Neo serie geeft Henkelman een boost aan vacuümverpakkingstechnologie. Geavanceerde technologie met toegevoegde functionaliteit. Deze nieuwe serie tafelmodellen heeft body dankzij het vernieuwde, eigentijdse design. En ‘brains’ door de uitgebreide en intuïtieve besturing. Met VacAssist app.