Baruitrusting

Gamko is een wereldwijde speler in het produceren van professionele koelingen voor de horeca, catering-, recreatiebedrijven en andere instellingen met horecafaciliteiten. Gamko vierde haar 50-jarige bestaan in 2008 met de komst van een totaal vernieuwde productlijn, de Flexbar. De Flexbar van Gamko is uitermate geschikt voor de realisatie van de meest complexe  samenstellingen. Een gebogen bar, een doorgeefbar (deuren aan voor- en achterzijde), het is allemaal mogelijk. Het totale assortiment bestaat uit ruim 140 verschillende segmenten waarmee je jouw droombar werkelijkheid ziet worden!

De nieuw ontwikkelde innovatieve Flexbar handgreep bestaat uit 2 componente: een robuuste aluminium buitenzijde zorgt voor stevigheid, een rubberen binnenzijde
zorgt voor een optimale grip (ook in geval van vochtige handen).

De robuuste Flexbar lades zijn standaard voorzien van zelfsluitende geleiders en 2 ladeverdelers om omvallende flessen bij open en sluiten te voorkomen. Optioneel is een verdeler verkrijgbaar die de lade in de diepte verdeeld. Maximaal draagvermogen per lade: 75 kg. Als vanzelfsprekend wordt de Flexbar geleverd met dubbelzijdig veiligheidsglas.

De Flexbar is standaard voorzien van in hoogte verstelbare poten. Deze poten zijn niet alleen van buiten de koeling te verstellen maar ook van binnenuit.

Het flessennest van de Flexbar is als lade ontworpen, hierdoor is een flessennest eenvoudig uitwisselbaar met een lade (ook na installatie van de bar). Bovendien is de bak eenvoudig uitneembaar (eenvoudig te reinigen). De diepte van de flessenbak kan worden aangepast d.m.v. de meegeleverde kunststof koker.

De Flexbar is ook leverbaar met gekleurde EQUAL-LED verlichting. Met deze optie kan je jouw koeling aanpassen aan de omgevingssfeer. Je kunt de complete koeling handmatig op een kleur vast zetten, per segment een kleur kiezen, de kleur automatisch een verloop laten volgen, de lichtsterkte dimmen, de kleur laten verspringen of aansluiten op de lichtinstallatie zodat de koeling in het lichtplan van de bar past.